The Falconeer

  • Ontwikkelaar Tomas Sala
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie
  • Gameliner score

Trailer: The Falconeer komt naar PlayStation en Switch

The Falconeer, één van de launch titels van de Xbox Series, komt ook naar de concurrentie. De actiegame is in de zomer te spelen op andere consoles.

Dit gaat onder een nieuwe naam namelijk The Falconeer: Warrior Edition. In deze versie krijgen spelers de volledige (en geüpdatete) game, plus nieuwe uitbreidingen. Zo krijgen spelers die deze versie aanschaffen The Hunter DLC erbij. Deze uitbreiding staat in teken van het berijden van een zogenaamde "Ormir dragon". De andere DLC, genaamd Edge Of The World, voegt nieuwe missies, locaties en classes toe aan de actiegame. The Falconeer is een unieke ervaring, maar is wellicht niet voor iedereen weggelegd. Bekijk hier onze review van The Falconeer.

The Falconeer is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. Vanaf 5 augustus kun je de game spelen op de PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Wired Productions

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?