Trailer: The Falconeer komt naar PlayStation en Switch

Geplaatst:

The Falconeer, één van de launch titels van de Xbox Series, komt ook naar de concurrentie. De actiegame is in de zomer te spelen op andere consoles.

Dit gaat onder een nieuwe naam namelijk The Falconeer: Warrior Edition. In deze versie krijgen spelers de volledige (en geüpdatete) game, plus nieuwe uitbreidingen. Zo krijgen spelers die deze versie aanschaffen The Hunter DLC erbij. Deze uitbreiding staat in teken van het berijden van een zogenaamde "Ormir dragon". De andere DLC, genaamd Edge Of The World, voegt nieuwe missies, locaties en classes toe aan de actiegame. The Falconeer is een unieke ervaring, maar is wellicht niet voor iedereen weggelegd. Bekijk hier onze review van The Falconeer.

The Falconeer is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. Vanaf 5 augustus kun je de game spelen op de PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Wired Productions
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Falconeer

Series

-

Uitgever

Wired Productions

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

10 november 2020

Ontwikkelaar

Tomas Sala

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord