Trailer: Nieuwe trailer voor The Falconeer verschenen

Geplaatst:
Aangepast: 2 oktober 2020 15:31

Er is een nieuwe trailer verschenen voor pc en Xbox-game The Falconeer. De video is uitgekomen op het YouTube-kanaal van ontwikkelaar Wired Productions.

The Falconeer is een open world rpg waar je speelt als een Falconeer, een soort valk die in de wereld van de game vroeger boodschapper en bewaker was die herinneringen en geesten naar het hiernamaals bracht. Eerder werd er al bekendgemaakt dat The Falconeer een launchgame ging zijn voor de Xbox Series X en Xbox Series S. In de nieuwe trailer, The Free & Fallen, vliegt the Falconeer over verschillende landschappen uit de game, terwijl de achtergrond van de verschillende factions in de game verteld wordt. De trailer eindigt met een gevecht tussen de partijen die eerder in de video werden getoond. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

The Falconeer komt 10 november uit op de Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Falconeer

Series

-

Uitgever

Wired Productions

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

10 november 2020

Ontwikkelaar

Tomas Sala

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord