The Falconeer

  • Ontwikkelaar Tomas Sala
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer voor The Falconeer verschenen

Er is een nieuwe trailer verschenen voor pc en Xbox-game The Falconeer. De video is uitgekomen op het YouTube-kanaal van ontwikkelaar Wired Productions.

The Falconeer is een open world rpg waar je speelt als een Falconeer, een soort valk die in de wereld van de game vroeger boodschapper en bewaker was die herinneringen en geesten naar het hiernamaals bracht. Eerder werd er al bekendgemaakt dat The Falconeer een launchgame ging zijn voor de Xbox Series X en Xbox Series S. In de nieuwe trailer, The Free & Fallen, vliegt the Falconeer over verschillende landschappen uit de game, terwijl de achtergrond van de verschillende factions in de game verteld wordt. De trailer eindigt met een gevecht tussen de partijen die eerder in de video werden getoond. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

The Falconeer komt 10 november uit op de Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?