The Falconeer

  • Ontwikkelaar Tomas Sala
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Ook The Falconeer wordt Xbox Series launchtitel

Met de onthulling van de releasedatum van de Xbox Series X en Xbox Series S krijgen veel nieuwe games nu een definitieve releasedatum. Zo wordt ook The Falconeer een launchtitel voor de Xbox Series-consoles.

Afgelopen dinsdag markeerde de datum waarop eindelijk de releasedatum van de Xbox Series X en Xbox Series S werd onthuld. De consoles verschijnen over een kleine twee maanden en langzaamaan leren we ook welke games er met die consoles mee lanceren. Zo komt onder andere Assassin's Creed Valhalla eerder uit om de releasedatum van de Xbox Series-consoles bij te benen en wordt ook Gears Tactics een launchtitel voor de Xbox Series X. Naast deze grote namen kunnen we straks ook minstens een indiegame op de releasedag van de nieuwe Xbox-consoles verwelkomen. The Falconeer, de open-world RPG met grote roofvogels van Nederlandse ontwikkelaar Tomas Sala, verschijnt namelijk ook als launchtitel voor de Xbox Series X en Xbox Series S. Vorige week leerden we nog dat de game volgende maand de open bèta in gaat. De release vindt dus niet veel later plaats.

The Falconeer verschijnt 10 november voor de Xbox Series X en Xbox Series S, Xbox One en pc.

BRON Wired Productions

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?