Trailer: Ook The Falconeer wordt Xbox Series launchtitel

Geplaatst:

Met de onthulling van de releasedatum van de Xbox Series X en Xbox Series S krijgen veel nieuwe games nu een definitieve releasedatum. Zo wordt ook The Falconeer een launchtitel voor de Xbox Series-consoles.

Afgelopen dinsdag markeerde de datum waarop eindelijk de releasedatum van de Xbox Series X en Xbox Series S werd onthuld. De consoles verschijnen over een kleine twee maanden en langzaamaan leren we ook welke games er met die consoles mee lanceren. Zo komt onder andere Assassin's Creed Valhalla eerder uit om de releasedatum van de Xbox Series-consoles bij te benen en wordt ook Gears Tactics een launchtitel voor de Xbox Series X. Naast deze grote namen kunnen we straks ook minstens een indiegame op de releasedag van de nieuwe Xbox-consoles verwelkomen. The Falconeer, de open-world RPG met grote roofvogels van Nederlandse ontwikkelaar Tomas Sala, verschijnt namelijk ook als launchtitel voor de Xbox Series X en Xbox Series S. Vorige week leerden we nog dat de game volgende maand de open bèta in gaat. De release vindt dus niet veel later plaats.

The Falconeer verschijnt 10 november voor de Xbox Series X en Xbox Series S, Xbox One en pc.

Bron: Wired Productions
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Falconeer

Series

-

Uitgever

Wired Productions

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

10 november 2020

Ontwikkelaar

Tomas Sala

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord