The Last of Us Part 1 voor pc is uitgesteld

Geplaatst:

Als je na het zien van The Last of Us HBO-serie zelf op pad wil met Joel en Ellie op de pc dan moet je nog even wachten. Naughty Dog heeft laten weten dat The Last of Us Part 1 met enkele weken wordt uitgesteld.

Door de HBO-serie wordt The Last of Us veel besproken en wordt het gezien als de beste gameadaptatie ooit. Doordat de game in het verleden alleen op de PlayStation te spelen was, staan veel gamers klaar om in de wereld te duiken. Door de serie is die groep vermoedelijk nog groter en dat is dan ook de reden voor het uitstellen. In de Tweet laat Naughty Dog weten dat ze dankbaar zijn voor alle liefde voor de serie en het verhaal. Hierbij vertellen ze ook dat ze drie weken extra nodig hebben voor The Last of Us part 1, om er zo voor te zorgen dat de game voldoet aan iedereens verwachtingen. Met de extra weken worden de laatste puntjes op de I gezet. In de review van The Last of Us Part 1 op de PlayStation 5 is te lezen dat het op grafisch gebied aan alle verwachtingen voldoet.

The Last of Us Part 1 verschijnt nu op 28 maart voor de pc.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 1

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

2 september 2022

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord