The Lord of the Rings: Gollum uitgesteld naar 2022

Geplaatst: 27 januari 2021 09:28

The Lord of the Rings: Gollum komt dit jaar niet meer uit. De game is namelijk uitgesteld naar 2022.

Begin 2019 kondigde Daedalic Entertainment The Lord of the Rings: Gollum aan. Deze action-adventure game laat spelers in de huid kruipen van de Hobbit Gollum, uit de boekenserie van Tolkien. Vorig jaar hebben we de eerste screenshots van Gollum mogen zien, waarin we een aantal van de omgevingen kunnen zien waar de next-gen game ons naartoe brengt. Oorspronkelijk stond de release van deze game gepland voor dit jaar, maar inmiddels is deze releasedatum uitgesteld naar 2022. Dit werd via Twitter onthuld door uitgever Nacon. Het Franse bedrijf kondigde middels een tweet namelijk niet alleen aan dat zij The Lord of the Rings: Gollum gaat uitgeven, maar tevens dat de releasedatum is opgeschoven naar volgend jaar.

The Lord of the Rings: Gollum verschijnt in 2022 voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

Bron: Nacon
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lord of the Rings: Gollum

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 mei 2023

Ontwikkelaar

Daedalic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord