Daedelic werkt aan nog een Lord of the Rings-game

Geplaatst:

Ontwikkelaar Daedlic Entertainment heeft net de release van Lord of the Rings: Gollum achter de rug. Toch wordt er ondertussen ook al gewerkt aan een tweede Lord of the Rings-game.

We hebben de release van Lord of the Rings: Gollum net achter ons, maar de game werd niet bepaald goed ontvangen. Sterker nog, Lord of the Rings: Gollum is de slechtst beoordeelde game van 2023 tot nu toe. Het heeft er zelfs toe geleid dat Daedlic Entertainment sorry zei voor de game die ze hebben afgeleverd. Dit weerhoudt de ontwikkelaar er echter niet van om nog een Lord of the Rings-game te ontwikkelen. Sinds juni 2022 is deze game in ontwikkeling en de bedoeling - als hij niet net als Gollum meermaals wordt uitgesteld - is om de game eind 2024 uit te brengen. De game volgt het verhaal van een personage dat nog niet eerder verteld is. Alvast een kleine geruststelling: het is dus geen Lord of the Rings: Gollum 2.

lotrgollum1

De nieuwe Lord of the Rings-game van Daedelic Entertainment moet eind 2024 verschijnen.

Bron: GamesWirtschaft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lord of the Rings: Gollum

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 mei 2023

Ontwikkelaar

Daedalic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord