The Lord of the Rings: Gollum wederom uitgesteld

Geplaatst:

The Lord of the Rings: Gollum is wederom uitgesteld door Daedelic Entertainment. Via Twitter werd er een statement gegeven.

The Lord of the Rings: Gollum gameplay werd afgelopen maand nog getoond tijdens de Nacon Connect van 2022. De reacties op deze trailer waren vrij matig. Fans van LotR waren niet bepaald onder de indruk van de gameplay of het design van Gollum. Het komt dus misschien niet als een verrassing dat Daedelic Entertainment de release van The Lord of the Rings: Gollum met een aantal maanden verschuift. Ze geven aan dat ze meer tijd nodig hebben voor het oppoetsen van de game. Wat wel eigenaardig is, is het feit dat er geen nieuwe releasedatum wordt gegeven. Dus wanneer we de nieuwe versie van The Lord of the Rings: Gollum kunnen bekijken, dat is voor nu een raadsel.

Een nieuwe releasedatum voor The Lord of the Rings: Gollum is nog niet gegeven.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lord of the Rings: Gollum

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 mei 2023

Ontwikkelaar

Daedalic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord