Trailer: The Lord of the Rings: Gollum gameplay onthuld

Geplaatst:

Tijdens de Nacon Connect toonde de uitgever een nieuwe gameplay trailer van The Lord of The Rings Gollum. De releasedatum van de game werd in mei al bekendgemaakt.

In de trailer zien we Gollum rondlopen op verschillende plekken in Middle Earth. De game werd al in 2019 aangekondigd en is dus al even in ontwikkeling. The Lord of The Rings: Gollum toont het bekende verhaal door de ogen van het wezen Gollum. De game zou in eerste instantie al vorig jaar uitkomen, maar werd toen uitgesteld naar 2022 zonder exacte releasedatum. Die releasedatum werd onlangs ook bekendgemaakt, dus als het goed is kunnen we in september aan de slag met deze game. Er komt ook een versie voor de Nintendo Switch, maar die krijgt later pas een releasedatum.

The Lord of The Rings: Gollum lanceert op 1 september voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Bron: Nacon Connect

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lord of the Rings: Gollum

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 mei 2023

Ontwikkelaar

Daedalic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord