The Lord of the Rings: Gollum

  • Ontwikkelaar Daedalic Entertainment
  • Eerste releasedatum 1 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Stealth
  • Gameliner score -

The Lord of the Rings: Gollum heeft releasedatum

The Lord of the Rings: Gollum heeft eindelijk een releasedatum gekregen. We kunnen in september aan de slag met de game.

The Lord of the Rings: Gollum werd in 2019 al aangekondigd. De game, waarin je de gebeurtenissen van The Lord of the Rings bekijkt door de ogen van Gollum/Smeagol biedt een uniek perspectief op het alom bekende verhaal. Aanvankelijk moest de game vorig jaar ergens al uitkomen, maar al gauw maakte ontwikkelaar Daedalic bekend dat The Lord of the Rings: Gollum werd uitgesteld naar 2022. Een exacte releasedatum werd toentertijd nog niet gegeven, maar inmiddels is deze ook onthuld. Vanaf september kunnen we aan de slag met The Lord of the Rings: Gollum op pc en consoles. Er komt ook een Switch-versie uit, maar die krijgt op een later tijdstip een andere releasedatum.

The Lord of the Rings: Gollum verschijnt 1 september voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Daedalic Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?