Lord of the Rings: Gollum slechtst beoordeelde game

Geplaatst:
Aangepast: 29 mei 2023 11:45

Het heeft even geduurd, maar Lord of the Rings: Gollum is eindelijk uit. De game kan echter rekenen op flink veel negatieve kritieken en is de slechtst beoordeelde game van 2023.

Ontwikkelaar Daedalic Entertainment en uitgever Nacon hadden zich waarschijnlijk wel iets anders voorgesteld bij de release van Lord of the Rings: Gollum. De game is sinds gister beschikbaar, maar de reviews en reacties op de game zijn allesbehalve mals. Weinig mensen zien de nieuwe game als hun precious. Zelfs het meermaals uitstellen van Lord of the Rings: Gollum heeft er niet voor gezorgd dat de game kan rekenen op positieve kritieken. Diverse outlets bestempelen de game als oninteressant, repetitief en een grote puinhoop. Zelfs voor de release kwam de game al in opspraak toen bekend werd dat je extra moet betalen om de elfentaal in Lord of the Rings: Gollum te kunnen horen.

Lord of the Rings: Gollum is beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Heb jij hem al gespeeld?

Bron: OpenCritic
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lord of the Rings: Gollum

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 mei 2023

Ontwikkelaar

Daedalic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord