Check hier alle THQ Nordic Showcase content

The Outer Worlds

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

The Outer Worlds krijgt documentaireserie

Er komt binnenkort een vijfdelige documentaire over The Outer Worlds. Dit maakte Noclip gisteren bekend met een trailer.

NoClip staat bekend om de documentaires die ze maken van games. Zo kreeg The Witcher 3 en Doom 2016 al een soortgelijke documentaire. Nu is het dan de beurt aan de sci-fi RPG The Outer Worlds. Het verhaal is erg belangrijk en de keuzes die de spelers maken beïnvloeden dan ook de uitkomst. De vijfdelige documentaire van NoClip gaat ook over keuzes, maar dan die van Obsidion Entertainment tijdens het ontwikkelen van The Outer Worlds. Zo wordt er behandeld hoe de metgezellen, karakters, missies en steden tot stand zijn gekomen en gaat het vijfde deel over de muziek die te horen is in de game.

Op 6 april verschijnt het eerste deel van de vijfdelige documentaire. De gehele serie is te bekijken via YouTube.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?