Check hier alle THQ Nordic Showcase content

The Outer Worlds

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

The Outer Worlds landt binnenkort op de Nintendo Switch

Gamers met een Nintendo Switch moesten lange tijd toezien hoe The Outer Worlds veel mensen wist te vermaken op pc, Xbox One en PlayStation 4, maar daar komt binnenkort verandering in.

Vandaag heeft ontwikkelaar en uitgever Private Division namelijk bekendgemaakt dat de role playing-game de landing in gaat zetten om binnenkort ook op de Nintendo Switch te arriveren. Dat de game naar Nintendo's console onderweg was, was al een bekend, maar een releasedatum bleef uit. Tot nu. De beloofde DLC voor The Outer Worlds zijn nog niet onthuld, dus die laat nog even op zich wachten. In de tussentijd kun je je vast wel vermaken in de Halycon, binnenkort dus zelfs onderweg.

The Outer Worlds is vanaf 6 maart te spelen op de Nintendo Switch. Als je nog niet zeker bent of deze RPG in de ruimte iets voor jou is, check dan zeker nog even The Outer Worlds review van Rudy.

BRON Private Division

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?