The Spirit of the Samurai verschijnt in december

-

In de koude wintermaand december kun je aan de slag met een passieproject. The Spirit of the Samurai kent namelijk een releasedatum!

IGN heeft een primeur te pakken met ontwikkelaar Digital Mind Games. Ze tonen nieuwe gameplaybeelden van hun aankomende actiegame, genaamd The Spirit of the Samurai. In deze titel krijg je te maken met diverse monsters uit de Japanse folklore. Je kan ze bevechten met drie verschillende protagonisten: de samoerai Takeshi, de kitten Chisai en de dappere, maar kleine spirit Kodama. Waarbij de gameplay met Takeshi vooral draait om de sierlijke combat met zijn katana, moet Chisai het meer hebben van behendigheid, terwijl Kodama paraat staat met vlugge aanvallen. Je kunt naast je reguliere aanvallen gebruikmaken van een uitgebreid assortiment aan items. De juiste voorwerpen inzetten op het ideale moment kan zwaar in de speler haar/zijn voordeel spelen. Je kunt verder ook diverse combo's ontgrendelen en ze samen in één set plaatsen, waardoor je dus zelf de keuze hebt welke moves je inzet op het slagveld. Digital Mind Games biedt veel handvaten aan en dat is nodig, want deze actiegame kent gruwelijke eindbazen. Verder kun je genieten van de gedetailleerde setting en de bijzondere stop-motion stijl die The Spirit of the Samurai hanteert.

Check hier onze gamescom preview van The Spirit of the Samurai.

The Spirit of the Samurai is beschikbaar vanaf 12 december voor de pc. Nieuws over een eventuele console-release is voor nu schaars.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Spirit of the Samurai

Ontwikkelaar:

Digital Mind Games

Uitgever:

Kwalee

Release:

12 december 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

vandaag om 19:02

That's the spirit...

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord