Trailer: The Spirit of the Samurai sluit de Future Games Show af

-

De Future Games Show wordt op een spraakmakende manier afgesloten. Er werd namelijk een trailer getoond van The Spirit of the Samurai.

The Spirit of the Samurai vertelt het verhaal van - je raadt het nooit - drie spirits: een mens, een kat en een Kodama. Samen moeten ze strijden tegen de duisternis. De game is gevuld met ondode krijgers en Japanse monsters. Wat meteen opvalt aan de gameplaybeelden is dat het er wat houterig uitziet. Geen nood, dit is de bedoeling. The Spirit of the Samurai gebruikt namelijk stop-motion beelden om de ervaring een unieke stijl te geven. Is dit Ray Harryhausen-esque avontuur wat voor jou? Laat het ons weten.

The Spirit of the Samurai is in ontwikkeling voor de pc.

Bron: Future Games Show
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Spirit of the Samurai

Ontwikkelaar:

Digital Mind Games

Uitgever:

Kwalee

Release:

12 december 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord