Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Spirit of the Samurai

  • Ontwikkelaar Digital Mind Games
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Indie , Horror , Metroidvania
  • Gameliner score -

Trailer: The Spirit of the Samurai sluit de Future Games Show af

De Future Games Show wordt op een spraakmakende manier afgesloten. Er werd namelijk een trailer getoond van The Spirit of the Samurai.

The Spirit of the Samurai vertelt het verhaal van - je raadt het nooit - drie spirits: een mens, een kat en een Kodama. Samen moeten ze strijden tegen de duisternis. De game is gevuld met ondode krijgers en Japanse monsters. Wat meteen opvalt aan de gameplaybeelden is dat het er wat houterig uitziet. Geen nood, dit is de bedoeling. The Spirit of the Samurai gebruikt namelijk stop-motion beelden om de ervaring een unieke stijl te geven. Is dit Ray Harryhausen-esque avontuur wat voor jou? Laat het ons weten.

The Spirit of the Samurai is in ontwikkeling voor de pc.

BRON Future Games Show

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?