The Walking Dead komt naar CoD Warzone en Modern Warfare 3

-

Daryl Dixon uit The Walking Dead komt naar Call of Duty: Warzone en Modern Warfare 3. Het personage komt naar de game met de lancering van seizoen 6.

De Daryl Dixon Operater Bundle voor Call of Duty: Warzone en Modern Warfare 3 brengt het populaire personage uit de zombieserie naar de game als speelbaar personage. Bij de bundle krijg je dus de Daryl-skin, maar ook een aantal exclusieve voorwerpen die niet kunnen ontbreken in een post-apocalyptische wereld. Zo krijg je er een blauwdruk bij voor de Holger 556 assault rifle, een blauwdruk voor de Striker submachine gun, een blauwdruk voor de iconische Crossbow, een nieuwe finishing move genaamd 'Dixon's Retribution', een nieuwe wapensticker en een loading screen in het thema van Daryl Dixon. De finishing move is exclusief voor Call of Duty: Warzone en Modern Warfare 3 en kan dus niet gebruikt worden in Warzone Mobile. Voor de Daryl Dixon Operator Bundle betaal je 2400 CP, wat gelijk staat aan 19,99 dollar.

De Daryl Dixon Operator Bundle is vanaf nu te krijgen via de in-game store van Modern Warfare 3 en Warzone. Je kunt Call of Duty: Modern Warfare 3 nu ook spelen via Game Pass.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone 2.0

Ontwikkelaar:

Infinity Ward

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

16 november 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord