TNMT: Shredder's Revenge Radical Reptiles dlc nu beschikbaar

-

Vandaag is er een nieuwe uitbreiding beschikbaar voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge. De release van de uitbreiding getiteld Radical Reptiles wordt vergezeld door een nieuwe trailer waarin we de gameplay te zien krijgen.

Iets meer dan een jaar geleden bracht Dotemu de Dimension Shellshock dlc voor TMNT: Shredder's Revenge uit. Nu zijn we alweer toe aan een nieuwe uitbreiding in de vorm van Radical Reptiles. Dit dlc-pakket brengt twee nieuwe speelbare personages met zich mee. Allereerst is er de coole skateboarder Mondo Gecko die op zijn board vijanden uitschakelt met de meest toffe moves. Hij wordt bijgestaan door Mona Lisa, een natuurkunde studente die haar kennis graag inzet om vijanden kennis te laten maken met natuurkundige elementen zoals zwaartekracht. Ook zorgt een gratis update voor een speciale remix modus waarbij speciale artiesten de officiële soundtrack van de game op een andere manier ten gehore brengen.

De Radical Reptiles uitbreiding voor TMNT: Shredder's Revenge is vanaf nu beschikbaar.

Bron: Dotemu
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Ontwikkelaar:

Tribute Games Inc.

Uitgever:

Dotemu

Release:

16 juni 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord