Trailer: TMNT: Shredder’s Revenge DLC kent releasedatum

Geplaatst:

De aankomende DLC van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge kent een releasedatum. Vandaag check je hier wanneer je met Dimension Shellshock aan de slag kan!

Maar wat kan je nou allemaal verwachten in Dimension Shellshock? In ieder geval twee nieuwe vechtersbazen: de wijze sensei Miyamoto Usagi en de Foot Clan outlaw Karai. Zij bundelen de krachten met de schildpadden om zo nieuwe uitdagingen bij de hoorns te vatten. Ja, de nieuwe Survival-modus is namelijk geen ontspannend uitje. In deze gamemodus reis je tussen de dimensies en vecht je tegen een hoop nieuwe opponenten. Dat doe je terwijl je naar de verse tracks van componist Tee Lopes luistert. Naast de DLC verschijnt de tweede update voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Deze update brengt alternatieve kleuren naar de personages van de actiegame.

Bekijk hier onze review van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. De Dimension Shellshock DLC is verkrijgbaar vanaf 31 augustus.

Bron: Dotemu
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Series

-

Uitgever

Dotemu

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

16 juni 2022

Ontwikkelaar

Tribute Games Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord