Trailer: TMNT: Shredder’s Revenge survivalmodus uitgelicht

Geplaatst:

Mocht het je ontgaan zijn TMNT: Shredders Revenge krijgt de Dimension Shellshock DLC. In de nieuwe trailer staat de gameplay rondom de nieuwe survivalmodus centraal.

De review van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge liegt er niet om. De game werd goed ontvangen met het kritiek puntje dat de game aan de korte kant was. Dat lijkt nu geen probleem meer te zijn, want de Dimension Shellshock DLC voegt de survivalmodus toe. In de trailer wordt de gameplay rondom deze modus uitgelicht. Stap door de portalen en overleef de horde aan tegenstanders, zodat je weer verder kunt reizen. Welke portaal je binnenstapt, ligt aan de keuze die je maakt. Je kunt kiezen om kristallen te verzamelen of je personage te upgraden. Bij sommige portalen krijg je handige items die bruikbaar zijn voor het volgende gevecht. De chaotische en actievolle trailer is hieronder te bekijken. Zie je liever wat gameplay van de game zelf? Dan hebben wij een longplay van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge voor je klaar staan.

TMNT: Shredders Revenge is al beschikbaar voor de pc, Nintendo Switch, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Je kunt de game ook op de iOS- en Android-apparaten spelen via Netflix.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Series

-

Uitgever

Dotemu

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

16 juni 2022

Ontwikkelaar

Tribute Games Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord