Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

  • Ontwikkelaar Tribute Games Inc.
  • Eerste releasedatum 16 juni 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Longplay: Teenage Mutant Ninja Turtles - Shredder's Revenge

Het is tijd om de nostalgie-factor omhoog te draaien. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge is eindelijk hier. Eerder kon je al 15 minuten aan gameplay van nieuwe Turtles game zien. Nu is het tijd voor het echte werk. Rudy heeft de game gespeeld en al zijn avonturen opgenomen. In deze longplay zie je de volledige game voorbij komen. Wil je weten wat Rudy van de game vond, lees dan ook zeker zijn review van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge.

Wil je de game zelf ook ervaren? Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge is vanaf nu beschikbaar op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?