Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

  • Ontwikkelaar Tribute Games Inc.
  • Eerste releasedatum 16 juni 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

15 Minutes Of: Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Er is toch een stukje nostalgie wat naar boven komt als het gaat Teenage Mutant Ninja Turtles. De nieuwste game in de wereld van de Turtles komt deze zomer uit en Rudy kreeg alvast de kans om een deel van de game te spelen. Deze ervaring deelt hij natuurlijk graag. Kijk hieronder alvast de eerste twee afleveringen van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?