World War Z

  • Ontwikkelaar Saber Interactive
  • Eerste releasedatum 16 april 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Toekomstige World War Z-content bekendgemaakt

World War Z is nog niet zo lang uit, maar ontwikkelaar Saber Interactive is druk bezig met de toekomstige ondersteuning voor de game. Focus Home Interactive heeft de roadmap voor de komende drie maanden bekendgemaakt.

In 2013 kwam de film World War Z uit, met onder meer Brad Pitt. De film gaf Saber Interactive voldoende inspiratie het verhaal te vertalen naar een game en afgelopen maand kwam deze dan eindelijk uit. Philip had na het spelen van de game gemengde gevoelens en gaf in zijn World War Z review een redelijke score. Toch is de game behoorlijk populair en dat heeft ertoe geleid dat de content voor de komende maanden bekendgemaakt is. Naast nieuwe wapens, nieuwe personages en nieuwe accessoires komt er ook een nieuwe zombie, een hogere moeilijkheidsgraad en een nieuwe missie.

onbekend

World War Z is speelbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Facebook

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?