Trailer: World War Z Aftermath onthuld tijdens IGN Expo

Geplaatst: 11 juni 2021 22:50
Aangepast: 11 juni 2021 22:59

Tijdens de IGN Expo is World War Z: Aftermath onthuld. De nieuwe uitbreiding bevat alles van de World War Z: Game of the Year-editie, maar voegt nieuwe personages, een nieuw contactsysteem, nieuwe ondode wezens en een nieuwe first-person-modus toe.

World War Z: Aftermath beschikt over drie nieuwe verhaallocaties; Rome, Vaticaanstad en het schiereiland Kamtsjatka in Rusland. Als speler heb je de mogelijkheid om solo te spelen, met AI-teamgenoten, of met maximaal drie vrienden online. Spelers kunnen, terwijl zij de nieuwe verhaallocaties verkennen, aan de slag met de acht klassen: Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster en de nieuwe Vanguard-klasse. World War Z: Aftermath introduceert een nieuw melee-vechtsysteem waardoor spelers met meerdere wapens tegelijkertijd kunnen vechten. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van World War Z: Aftermath:

World War Z: Aftermath is geoptimaliseerd voor de 'next-gen' consoles waardoor het in staat is om te draaien op 4K/60FPS op PlayStation 5 en de Xbox Series. De uitbreiding verschijnt later dit jaar; een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend.

Bron: IGN Expo

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World War Z

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord