World War Z

  • Ontwikkelaar Saber Interactive
  • Eerste releasedatum 16 april 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: World War Z Aftermath onthuld tijdens IGN Expo

Tijdens de IGN Expo is World War Z: Aftermath onthuld. De nieuwe uitbreiding bevat alles van de World War Z: Game of the Year-editie, maar voegt nieuwe personages, een nieuw contactsysteem, nieuwe ondode wezens en een nieuwe first-person-modus toe.

World War Z: Aftermath beschikt over drie nieuwe verhaallocaties; Rome, Vaticaanstad en het schiereiland Kamtsjatka in Rusland. Als speler heb je de mogelijkheid om solo te spelen, met AI-teamgenoten, of met maximaal drie vrienden online. Spelers kunnen, terwijl zij de nieuwe verhaallocaties verkennen, aan de slag met de acht klassen: Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster en de nieuwe Vanguard-klasse. World War Z: Aftermath introduceert een nieuw melee-vechtsysteem waardoor spelers met meerdere wapens tegelijkertijd kunnen vechten. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van World War Z: Aftermath:

World War Z: Aftermath is geoptimaliseerd voor de 'next-gen' consoles waardoor het in staat is om te draaien op 4K/60FPS op PlayStation 5 en de Xbox Series. De uitbreiding verschijnt later dit jaar; een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend.

BRON IGN Expo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?