Trailer: World War Z: Aftermath krijgt update genaamd Holy Terror

Geplaatst:

Er is een nieuwe update voor World War Z: Aftermath. De update, genaamd Holy Terror, brengt heel wat nieuwe content met zich mee.

Saber Interactive heeft World War Z: Aftermath update 1.48 uitgebracht, met de nieuwe content genaamd Holy Terror. De update introduceert een nieuwe Horde Mode XL map die zich afspeelt in Rome, samen met 9 nieuwe perks voor klassen, 12 nieuwe mutators en wapens zoals de Repeating Rifle en Multi-Shot Rocket Launcher. Daarnaast zijn onder andere Quick Match-opties voor Horde Mode, de mogelijkheid om Gunslinger-, Fixer-, Medic- en Slasher-klassen toe te voegen aan bots, prestatie-tweaks voor de console en DualSense Haptic Feedback-effecten voor pc en PlayStation 5 toegevoegd. De update biedt ook cosmetische items in het Victory Lap Weapon Skins Pack.

World War Z: Aftermath is speelbaar op PlayStation 5, Xbox Series en pc via Steam en Epic Games Store. De Holy Terror update is nu beschikbaar.

Bron: Saber Interactive
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World War Z

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord