Trackmania

  • Ontwikkelaar Nadeo
  • Eerste releasedatum 1 juli 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trackmania krijgt een remaster voor pc

Trackmania is terug! De arcade racegame van Ubisoft ontvangt een remaster voor de pc.

Wat is er nieuw? De remaster van Trackmania Nations biedt nieuwe content aan voor haar spelers. Zo beloofd Ubisoft een officiële seizoensgebonden campagne en een dagelijkse selectie aan tracks. Het bouwen is uiteraard een groot gedeelte van Trackmania, dus ook dat aspect van de game keert terug. Spelers kunnen hun creaties met elkaar delen over het platform. Ubisoft laat weten dat Trackmania een nieuwe vorm van esports gaat benaderen, met dagelijkse in-game competities en internationale open leagues om aan deel te nemen.

Trackmania verschijnt op 5 mei exclusief voor de pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?