Trailer: Trackmania komt volgende week naar de consoles

Geplaatst:

Ubisoft kwam vorig jaar al met het nieuws dat Trackmania onderweg is naar de consoles. Een releasedatum werd echter niet gegeven. Door middel van een trailer krijgen we te zien dat de game volgende week al verschijnt.

De review van Trackmania op pc was positief en binnenkort kun je lekker racen via de consoles. Net zoals op de pc het geval is, is de basisversie van de game gratis te spelen. Als je meer wil, dan kun je betalen voor de standard of club acces die een jaar geldig is. Je kunt in Trackmania op honderden verschillende banen racen. Behaal in je eentje de snelste tijd of trommel je vrienden op voor een wedstrijd tegen de klok. Naast het racen is het ook mogelijk om je eigen circuits te maken. Dit wordt ook allemaal getoond in de nieuwe trailer. Mocht je dus nog niet bekend zijn met Trackmania dan kun je de trailer hieronder bekijken voor een beter beeld.

Trackmania is vanaf 15 mei te spelen via de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Luna.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Trackmania

Series

TrackMania

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

1 juli 2020

Ontwikkelaar

Nadeo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord