Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp aangekondigd

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp werd vandaag aangekondigd tijdens de Nintendo Showcase van de E3 2021. Het is een remake van de originele games.

De games verschenen op de Game Boy Advance en krijgen nu een remake voor de Nintendo Switch. De game volgt het Orange Star Army. Je bestuurt de troepen over het land, de zee en in de lucht. De game is met maximaal vier personen te spelen.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp komt uit op 3 december 2021.

BRON Twitch/E3

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?