Age of Empires III: Definitive Edition

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Age of Empires III: Definitive Edition onthuld

Het gerucht bestond natuurlijk al langer, maar een remaster voor de inmiddels vijftien jaar oude game is nu dan toch bevestigd. Age of Empires 3 wordt op de schop genomen en krijgt een Definitive-versie.

Niet alleen worden de grafische prestaties van de game flink opgeschroefd, de game wordt ook voorzien van nieuwe content. Zo worden er enkele nieuwe naties aan de game toegevoegd, waaronder de Inca's en de Zweden. Ook krijgt Age of Empires 3: Definitive Edition twee nieuwe game-modi, waaronder 'Historical battles' en 'The art of War'. Bekijk hieronder de nieuwe trailer:

Age of Empires III: Definitive Edition is vanaf 15 oktober beschikbaar voor de pc. Voorbestellen van de game is al mogelijk.

BRON gamescom

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?