Age of Empires III: Definitive Edition

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe Age of Empires III: Definitive Edition uitbreiding onthuld

Er is een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor Age of Empires III: Definitive Edition. Het gaat om de African Royals-uitbreiding.

Age of Empires III: Definitive Edition werd vorig jaar onthuld. De remaster van de 16 jaar oude game kreeg er toen al twee nieuwe naties bij, namelijk Zweden en de Inca's. Nu wordt in augustus het continent Afrika aan de game toegevoegd. In de African Royals-uitbreiding worden twee nieuwe bespeelbare naties toegevoegd. Spelers kunnen in de uitbreiding met de Ethiopiërs en Hausa een beschaving opbouwen. De aankondigingstrailer van African Royals is hieronder te bekijken.

Age of Empires III: Definitive Edition is nu beschikbaar op pc. De African Royals uitbreiding komt op 2 augustus uit.

BRON Age of Empires

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?