Trailer: Age of Empires IV gameplay en releasewindow onthuld

Geplaatst: 10 april 2021 18:43

Tijdens het Age of Empires-evenement is er gameplay vrijgegeven van Age of Empires IV. Alle gameplaybeelden zijn in-engine geschoten. We krijgen ook te weten wanneer Age of Empires IV gaat lanceren.

We krijgen eerst de nieuwe facties te zien die voorkomen in Age of Empires IV. De Chinezen en de Indiërs maken een opkomst in de strategiegame van Relic. De Chinezen gaan het opnemen tegen de Mongolen, terwijl de Indiërs op olifanten gaan strijden tegen de Engelsen. Age of Empires IV gaat vier singleplayer campaigns krijgen. In de stream zien we grote stukken gameplay, van het bouwen van steden tot oorlogvoeren. We zien ook wat achter de schermen beelden bij de studio Relic. Community is voor hun erg belangrijk, dus die krijgen ook even hun tijd in de spotlight. Het evenement wordt afgesloten met het feit dat oorlog over zee een debuut maakt in de Age of Empires-serie. Bekijk hier de onthullingstrailer van Age of Empires IV. Hieronder zie je de gameplaybeelden. Voor de volledige stream, kun je op de bronvermelding klikken.

Age of Empires IV verschijnt in Q4 2021 voor de pc.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Age of Empires IV

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

28 oktober 2021

Ontwikkelaar

World's Edge

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord