Age of Empires IV

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Age of Empires IV krijgt releasedatum

Age of Empires IV heeft een releasedatum gekregen. De datum werd onthuld in een trailer tijdens de Microsoft en Bethesda Showcase.

Age of Empires IV werd in 2019 onthuld tijdens X019. Nu heeft de strategiegame in een nieuwe trailer de releasedatum onthuld. De game moet 28 oktober uitkomen op de pc en kan vanaf nu gereserveerd worden. Naast de aankondiging van de releasedatum zijn er ook nieuwe gameplaybeelden uit Age of Empires IV getoond. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Age of Empires IV komt 28 oktober uit op de pc.

BRON Xbox

Over auteur JolienMauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?