Age of Empires IV

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Age of Empires IV: Ottomans and Malians

Het is tijd voor een feestje want Age of Empires IV bestaat in oktober namelijk een jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat dat wordt gedaan met een gratis update.

Tijdens gamescom zijn twee nieuwe civilisaties toegevoegd, namelijk de Ottomans en de Malians. Deze twee hebben elk hun eigen specialiteiten waarmee je de vijand te slim af kan zijn. Zo zijn de Malians gespecialiseerd in het te slim af zijn van hun vijanden. Het verrassingselement gebruiken ze graag in hun voordeel. De Ottomans zijn wat agressiever en zijn meer van het direct aanvallen. Genoeg opties om Age of Empires te spelen zoals jij graag wilt.

Age of Empires IV: Ottomans and Malians komt 25 oktober uit.

BRON gamescom

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?