Two Point Hospital

  • Ontwikkelaar Two Point Studios
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Aliens en meer nieuwe uitdagingen in Two Point Hospital Close Encounters DLC

Voor degenen onder ons die denken alles al gezien te hebben in Two Point Hospital, heb ik goed nieuws. Je vindt binnenkort namelijk aliens en meer nieuwe uitdagingen in Two Point Hospital's Close Encounters DLC.

Two Point Hospital is inmiddels alweer bijna een jaartje oud. Het wordt dus tijd om de game verder uit te breiden met nieuwe DLC. De aankomende DLC Close Encounters verschijnt later deze maand en bevat vele nieuwe extra's om mee aan de slag te gaan. Zo draait deze DLC geheel om aliens en mysterieuze gebeurtenissen. De uitbreiding brengt onder andere drie nieuwe ziekenhuizen, 34 nieuwe aandoeningen, drie nieuwe behandelruimtes en talloze nieuwe uitdagingen met zich mee.

Two Point Hospital is momenteel te spelen op pc en later dit jaar ook op de moderne consoles. De DLC Close Encounters is vanaf 29 augustus op pc beschikbaar via Steam.

BRON SEGA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?