Two Point Hospital

  • Ontwikkelaar Two Point Studios
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Two Point Hospital krijgt nieuwe DLC Off the Grid

De populaire managementgame Two Point Hospital wordt volgende week verder uitgebreid. Two Point Hospital krijgt dan namelijk een nieuwe DLC die Off the Grid heet.

Het gaat erg goed met de ziekenhuis managementgame Two Point Hospital. Vorig jaar kreeg de game bezoek van aliens in de Close Encounters DLC en eerder dit jaar kwam de managementgame uit op consoles. Binnenkort wordt de pc-versie van de game nog verder uitgebreid met de Off the Grid DLC. In deze DLC draait het allemaal om het milieu. De DLC brengt drie nieuwe gebieden naar de game en 35 nieuwe kwaaltjes om te bestrijden. Dit moet je uiteraard zo ecologisch verantwoord mogelijk voor elkaar zien te krijgen.

Two Point Hospital is momenteel te spelen op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De Off the Grid DLC verschijnt 18 maart voor de pc. Spelers die de game op de consoles hebben, moeten nog een tijdje op de uitbreiding wachten.

BRON Two Point Studios

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?