Among Us

  • Ontwikkelaar Innersloth
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Trailer: Among Us doet verdacht tijdens The Game Awards

Is Geoff Keighley de Imposter? Ik zal je beschuldigingen even sussen - zijn lieftallige collega Sydnee Goodman presenteert alleen de nieuwste content die naar de sociale partygame komt.

Among Us speelt al lang hetzelfde spelletje. Hier komt echter verandering in. Vanaf 9 december - oftewel ergens vandaag - is de nieuwe gamemodus Hide n Seek beschikbaar. Het is vanaf moment uno bekend wie de Imposter is. Het is echter zo dat de crewmates niks tegen dit monster kunnen beginnen. Ze moeten de benen nemen en zo veel mogelijk opdrachten voltooien. Wanneer je succesvol je taken uitvoert, gaat de timer sneller. Kun jij het lang genoeg uithouden?

Among Us kwam recentelijk naar VR. Wil jij graag weten hoe je deze game optimaal speelt? Check dan hier hoe je elke ronde Among Us wint.

Among Us is nu beschikbaar op alle moderne platformen.

BRON The Game Awards

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?