Trailer: Among Us doet verdacht tijdens The Game Awards

Geplaatst:

Is Geoff Keighley de Imposter? Ik zal je beschuldigingen even sussen - zijn lieftallige collega Sydnee Goodman presenteert alleen de nieuwste content die naar de sociale partygame komt.

Among Us speelt al lang hetzelfde spelletje. Hier komt echter verandering in. Vanaf 9 december - oftewel ergens vandaag - is de nieuwe gamemodus Hide n Seek beschikbaar. Het is vanaf moment uno bekend wie de Imposter is. Het is echter zo dat de crewmates niks tegen dit monster kunnen beginnen. Ze moeten de benen nemen en zo veel mogelijk opdrachten voltooien. Wanneer je succesvol je taken uitvoert, gaat de timer sneller. Kun jij het lang genoeg uithouden?

Among Us kwam recentelijk naar VR. Wil jij graag weten hoe je deze game optimaal speelt? Check dan hier hoe je elke ronde Among Us wint.

Among Us is nu beschikbaar op alle moderne platformen.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord