Among Us

  • Ontwikkelaar Innersloth
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Trailer: Het verraad wordt nog pijnlijker in Among Us VR

Vriendschappen verwoesten doet Among Us al jaren, maar nu kan je echt in de huid van een van de kleurrijke astronauten kruipen. Tijdens de Game Awards is namelijk aangekondigd dat Among Us op vr-platformen beschikbaar wordt.

Among Us is de afgelopen jaren al fanatiek bezig de game te verbeteren. Zo kwamen er onlangs nieuwe rollen en een store naar de game en werd eerder dit jaar de nieuwe map Airship toegevoegd. Tijdens de Game Awards is aangekondigd dat Schell Games bezig is met het ontwikkelen van een vr-versie van de populaire game. Naast het feit dat de game in first-person gespeeld zal worden, is Among Us VR verder precies hetzelfde als het origineel.

Er is nog geen releasedatum bekend voor de vr-versie van Among Us. De game zal beschikbaar zijn op Meta Quest, PlayStation VR en SteamVR.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?