Trailer: Rollen, store en meer naar Among Us

Geplaatst: 9 november 2021 22:00
Aangepast: 9 november 2021 22:15

Vandaag heeft Innersloth een verrekt verdachte video online geplaatst. In de video is te zien wat een nieuwe gratis update voor Among Us ons brengt.

In de video is te zien dat de karakteristieke Among Us-figuren ons de nieuwe features van de update presenteren. Een van die features is de langverwachte komst van rollen. Iets wat in de modding scene al lang en breed werd gedaan, is nu ook officieel geïmplementeerd. Daarnaast ontvangt Among Us ook een compleet levelsysteem waarmee je Beans kunt verdienen. Deze kun je vervolgens in de gloednieuwe store weer uitgeven aan items en cosmetische spullen om je Among Us-figuurtje mee op te pimpen. Maar dat is nog niet alles, want er worden nu ook achievements toegevoegd aan de game. De echte achievement hunters onder ons kunnen dus met de nieuwe update hun lol op.

De nieuwe gratis update is vanaf nu beschikbaar in Among Us.

Bron: Innersloth
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord