Trailer: Among Us krijgt een nieuwe map: The Fungle

Geplaatst:

Een verdachte bedoeling ontstaat tijdens de Nintendo Direct. Innersloth komt langs om ons een kleine teaser voor te schotelen m.b.t. de nieuwe Among Us-map.

Deze map draagt de naam 'The Fungle'. Middels een komische trailer zien we dat het grote luchtschip ter aarde stort door een mysterieuze infectie. Het kan natuurlijk zijn dat Red hier weer de schuld van krijgt, maar ja - dan moet ie maar niet zo sus doen. Buiten de nieuwe met paddenstoelen gevulde locatie kun je uiteraard nieuwe mini-games verwachten in 'The Fungle'. We zien daarnaast ook nieuwe interactieve items die de Imposter kan gebruiken om verwarring te creëren. De nieuwe map gaat ergens in oktober verschijnen.

Among Us is nu beschikbaar op vrijwel elk modern platform.

Bron: Nintendo Direct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord