Among Us krijgt meerdere updates in 2023

Geplaatst: 4 februari 2023 15:40

Hoewel de populariteit van Among Us ondertussen is gedaald, krijgt de game dit jaar gewoon weer een lijst aan nieuwe updates. De studio heeft namelijk de roadmap voor 2023 bekendgemaakt.

Tijdens The Game Awards kreeg Among Us nog een nieuwe gamemodus, maar 2023 staat in het teken van grotere updates. Ze doen nogal mysterieus over hun plannen, maar we kunnen in ieder geval een nieuwe map verwachten met nieuwe opdrachten. Daarnaast wordt het matchmaking-systeem aangepast en zijn ze bezig met het veranderen van het interface. Als laatste is er te zien dat ze gaan samenwerken. Met wie ze gaan samenwerken is niet bekend en het kan van alles zijn. Vorig jaar Lanceerde Super Pollo nog een Among Us kipnugget de lucht in. Heel misschien komen er dit jaar nieuwe rollen naar de game, maar dat ligt aan de omstandigheden. Trommel dus je vrienden weer op en verdenk elkaar van sabotage, terwijl de echte saboteur lachend zijn werk doet.

Among Us 2023 Roadmap

Among Us is beschikbaar voor mobiele telefoons, pc, Nintendo Switch, Xbox-consoles en de PlayStation-consoles. De updates hebben nog geen specifieke datum, maar worden gedurende het jaar uitgebracht.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord