Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Animal Crossing LEGO-sets onthuld

Geplaatst: 5 oktober 2023 22:00

Er zijn LEGO-sets in de maak van de populaire game franchise Animal Crossing. Het nieuws werd onthuld met een korte teaser.

Nadat Animal Crossing: New Horizons veel gamers door de quarantaines heen heeft geholpen, zijn er nu LEGO-sets gebaseerd op de populaire franchise in aantocht. De teaser laat helaas nog weinig zien. In de video zien we een LEGO-versie van Tom Nook, Annabelle, Kapp'n, Bunnie, Fauna en nog een aantal andere villagers. De teaser is hieronder te bekijken.

Wanneer de Animal Crossing LEGO-sets uitkomen is nog niet bekend. Op wat voor LEGO-sets hoop jij? Laat het weten in de reacties. Lees hier Claudia's Animal Crossing: New Horizons review.

Bron: Nintendo

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord