Trailer: Arnold Schwarzenegger en Milla Jovovich samen in World of Tanks

Geplaatst:

In een trailer voor World of Tanks zijn Arnold Schwarzenegger en Milla Jovovich voor het eerst samen op het scherm te zien. Later in december voegen de Hollywood-sterren zich bij de spelers in Holiday Ops in World of Tanks.

In de trailer van Holiday Ops beginnen Arnold en Milla aan een belangrijke missie om de feestdagen te redden voor Arthur en zijn zoon Mikey. De trailer belooft dat spelers in World of Tanks meegenomen zullen worden met de magische Christmas Express-trein, die ze naar het hart van Christmas Village brengt. Arnold was vorig jaar al onderdeel van de feestdagen in World of Tanks. Zoals de bekende quote van de acteur is hij weer terug. Nu wordt hij versterkt door Milla. Het duo zal te vinden zijn in de garage, waar ze uitdagingen en missies zullen uitdelen. Voor deze missies belonen Arnie en Milla spelers met items zoals tank skins, thematische emblemen, inscripties, stickers en commandanten. De voice-overs van Milla en Arnold zijn te horen in World of Tanks voor pc en console. Tijdens Holiday Ops komen verschillende evenementen voorbij. De eerste daarvan is Modern Armor waar spelers moeten kiezen voor team Arnold of team Milla om deel te nemen aan het Holiday Ops-evenement. Tijdens het evenement kun je punten vrijspelen die je kunt inwisselen voor de eerder genoemde items. Later komt het evenement Blitz waarbij je meteen een Arnold- en Milla-avatar krijgt zodra je inlogt.

Het hele Holiday Ops-evenement in World of Tanks is van 1 december 2022 tot 9 januari 2023. Modern Armor is tussen 13 december 2022 en 2 januari 2023. Blitz is er kort van 17 december 2022 tot 27 december 2022

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Tanks

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 april 2011

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord