Trailer: World of Tanks viert 12-jarig jubileum op het strand

Geplaatst:
Aangepast: 10 augustus 2022 17:12

Het feest kan gaan losbarsten, want er valt wat te vieren. World of Tanks viert binnenkort het 12-jarig jubileum en daar kun je als speler van meeprofiteren.

Soms zie je van die berichten of gebeurtenissen waardoor je beseft dat de tijd voorbij vliegt. Het feit dat World of Tanks inmiddels al de twaalf jaar aantikt, is zo'n bericht. Om dit te vieren zetten ze bij Wargaming niet alleen de feestmuts op, maar wordt er ook getrakteerd. Binnenkort vindt er namelijk een in-game event plaats waarbij je anniversary coins kunt verzamelen. Dit doe je door dagelijkse en Major missies te volbrengen. Vervolgens kun je tijdens het event deze munten weer uitgeven aan het customizen van je tanks of besteden aan in-game items. Mocht je dat nog niet genoeg vinden, dan kun je door het voltooien van drie jubileum missies ook nog de Lago M38 tank vrijspelen. Daarbij ontvang je ook crew dat tot 100% is getraind en een vehicle slot.

Het feest staat overigens helemaal in het teken van het thema strand. Dus dat combineert goed met het mooie weer dat in het verschiet ligt. Wil je profiteren van dit zomerse feest? Tussen 12 en 22 augustus vindt het evenement plaats en kun je dus van alles voor je tanks verdienen. Verheugd met dit positieve nieuws? Tank me later.

World of Tanks is speelbaar op pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Wargaming
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Tanks

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 april 2011

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord