World of Tanks

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum 12 april 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Trailer: World of Tanks viert 12-jarig jubileum op het strand

Het feest kan gaan losbarsten, want er valt wat te vieren. World of Tanks viert binnenkort het 12-jarig jubileum en daar kun je als speler van meeprofiteren.

Soms zie je van die berichten of gebeurtenissen waardoor je beseft dat de tijd voorbij vliegt. Het feit dat World of Tanks inmiddels al de twaalf jaar aantikt, is zo'n bericht. Om dit te vieren zetten ze bij Wargaming niet alleen de feestmuts op, maar wordt er ook getrakteerd. Binnenkort vindt er namelijk een in-game event plaats waarbij je anniversary coins kunt verzamelen. Dit doe je door dagelijkse en Major missies te volbrengen. Vervolgens kun je tijdens het event deze munten weer uitgeven aan het customizen van je tanks of besteden aan in-game items. Mocht je dat nog niet genoeg vinden, dan kun je door het voltooien van drie jubileum missies ook nog de Lago M38 tank vrijspelen. Daarbij ontvang je ook crew dat tot 100% is getraind en een vehicle slot.

Het feest staat overigens helemaal in het teken van het thema strand. Dus dat combineert goed met het mooie weer dat in het verschiet ligt. Wil je profiteren van dit zomerse feest? Tussen 12 en 22 augustus vindt het evenement plaats en kun je dus van alles voor je tanks verdienen. Verheugd met dit positieve nieuws? Tank me later.

World of Tanks is speelbaar op pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Wargaming

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?