Trailer: Atomic Heart DLC verschijnt in de zomer

Geplaatst: 3 mei 2023 12:45

De eerste teaser van Atomic Hearts DLC is onthuld. Via een korte trailer krijgen we één van de locaties te zien en de releasewindow is ook bekendgemaakt.

Veel locaties in Facility 3826 zijn nog niet gevonden, aldus ontwikkelaar Mundfish. Via een nieuwe teaser trailer krijgen we één van die locaties te zien. Artistiek is het zeker te noemen, al blijft de functie van dit gebied nog een mysterie. Dit is echter één van de oorden in de aankomende DLC. Mundfish laat weten dat de eerste uitbreiding van Atomic Heart in de zomer komt te verschijnen. De DLC is inbegrepen in de Atomic Pass, dus als je de Gold Edition of de Premium Edition in huis hebt gehaald, dan hoef je je geen zorgen te maken om onverwachte rekeningen.

Check hier onze review van Atomic Heart.

Atomic Heart is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De actie/RPG is te spelen via Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Bron: Mundfish
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atomic Heart

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 februari 2023

Ontwikkelaar

Mundfish

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord