Atomic Heart ontvangt 120Hz modus

Geplaatst:
Aangepast: 7 april 2023 13:20

Munfish heeft via Twitter laten weten een nieuwe patch te hebben uitgebracht voor Atomic Heart. Met deze patch is het mogelijk de game in 120Hz modus te spelen.

Het is nu zo'n anderhalve maand geleden dat Atomic Heart ten tonele verscheen. Dit is niet onopgemerkt gebleven, want op Xbox werd Atomic Heart zelfs de populairste release in 2023. Dit ondanks dat Oekraïne pleitte voor een boycot van Atomic Heart. Inmiddels is de game al even uit en hebben veel mensen er van kunnen genieten. Mundfisch heeft nu een nieuwe patch uitgebracht waarmee een aantal problemen worden verholpen, zoals het niet (juist) unlocken van achievements en wat aanpassingen aan de HUD. Bovendien zijn de Xbox Series en PlayStation 5 versies nu voorzien van een 120Hz modus, zodat je de game nu nog beter kunt doorspelen.

Atomic Heart is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Als je er nog niet over uit bent of de game iets voor je is, dan check je hier onze review van Atomic Heart. Ook als je alles te weten wil komen over Atomic Heart hebben we je rug.

Bron: Mundfish
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atomic Heart

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 februari 2023

Ontwikkelaar

Mundfish

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord