Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Atomic Heart

  • Ontwikkelaar Mundfish
  • Eerste releasedatum 21 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , First-Person Shooter , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Atomic Heart ontvangt 120Hz modus

Munfish heeft via Twitter laten weten een nieuwe patch te hebben uitgebracht voor Atomic Heart. Met deze patch is het mogelijk de game in 120Hz modus te spelen.

Het is nu zo'n anderhalve maand geleden dat Atomic Heart ten tonele verscheen. Dit is niet onopgemerkt gebleven, want op Xbox werd Atomic Heart zelfs de populairste release in 2023. Dit ondanks dat Oekraïne pleitte voor een boycot van Atomic Heart. Inmiddels is de game al even uit en hebben veel mensen er van kunnen genieten. Mundfisch heeft nu een nieuwe patch uitgebracht waarmee een aantal problemen worden verholpen, zoals het niet (juist) unlocken van achievements en wat aanpassingen aan de HUD. Bovendien zijn de Xbox Series en PlayStation 5 versies nu voorzien van een 120Hz modus, zodat je de game nu nog beter kunt doorspelen.

Atomic Heart is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Als je er nog niet over uit bent of de game iets voor je is, dan check je hier onze review van Atomic Heart. Ook als je alles te weten wil komen over Atomic Heart hebben we je rug.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?