Trailer: Azucena en Raven knokken zich naar Tekken 8

-

Tijdens EVO werden er niet één, maar twee personages voor Tekken 8 onthuld. Check hier de trailers van Azucena en Raven!

Azucen is een nieuw personage in de Tekken-serie. Deze flitsende dame uit Peru noemt zichzelf de 'koningin van de koffie'. Haar vechtstijl bestaat dan ook uit vlugge klappen, maar ook command grabs. Ze blijft de opponent onder druk zetten en lijkt niet te vertragen. Waarschijnlijk een bijwerking van het dagelijks verorberen van liters koffie. Naast het nieuwe personage Azucen keert een oude bekende terug: Raven. Deze duistere vechtersbaas gebruikt stealth om zo zijn tegenstanders te verrassen. Zijn schaduwen kunnen een flinke tik uitdelen, wat zorgt voor stijlvolle combo's.

Check hier de trailer van Claudio Serafino.

Tekken 8 staat op de planning om dit jaar nog te verschijnen voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Ontwikkelaar:

Bandai Namco Studios

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

26 januari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord