Trailer: Bekijk hier de Ghostrunner 2 overviewtrailer

Geplaatst:
Aangepast: 26 augustus 2023 22:58

De releasedatum van Ghostrunner 2 is nog enkele weken van ons verwijderd. Tijdens gamescom heeft de community manager van 505 Games een overview van gameplaybeelden voor je klaarstaan.

Het begint allemaal met een terugblik naar de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in Ghostrunner. Mocht je nog bezig zijn met het eerste deel dan moet je even vooruitspoelen naar 2:35 in de video. Het verhaal gaat namelijk verder in Ghostrunner 2, want we zijn een jaar verder. De mensheid is begonnen aan de wederopbouw en jij gaat de toekomst bepalen, terwijl je leden van een cult doormidden hakt. Mocht je de eerste trailers van Ghostrunner 2 nog niet hebben gezien dan kun je die alsnog zien in de video hieronder. Onder andere de nieuwe motor en de eindbazen worden besproken. In Ghostrunner 2 is het gehele progressiesysteem op de schop gegaan en kun je nu gebruikmaken van explosieve vaten. Daarnaast zijn sommige muren nu breekbaar. Om wat meer inzicht te geven in de wereld zijn er dit keer meer dialogen aanwezig. Als je voornamelijk om de gameplay geeft dan is het goed om te weten dat de content is verdubbeld. Er is ook een bèta aangekondigd, maar daar moet je je wel voor inschrijven.

Ghostrunner 2 verschijnt op 10 oktober voor de pc, PLayStation 5 en Xbox Series.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghostrunner 2

Series

Ghostrunner

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 oktober 2023

Ontwikkelaar

One More Level

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord