Trailer: Bethesda toont nieuwe content The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Geplaatst: 10 juni 2019 03:15
Aangepast: 10 juni 2019 03:15

Terwijl menig gamer wacht op een nieuwe Elder Scrolls, is er toch genoeg te doen in Tamriel. The Elder Scrolls Online gaat alweer een tijdje mee, maar Bethesda blijft de MMORPG voorzien van nieuwe content.

Tijdens het Season of the Dragon kunnen we nieuwe content verwachten in The Elder Scrolls Online: Elsweyr. Het verhaal van de nieuwste uitbreiding van de MMO gaat later dit jaar verder. In de trailer die Bethesda tijdens de presentatie heeft laten zien, kunnen we zien wat we zoal kunnen verwachten. Zo zien we dat een enorme draak neer is gedaald en hij dreigt alles plat te branden. Het is aan de helden om deze draak te stoppen en daarvoor krijgen we enkele nieuwe krachten voor tot onze beschikking. Zo zien we onder andere de nieuwe Necromancer class in actie, die een enorm skelet tot leven wekt om het op te nemen tegen de grote draak.

The Elder Scrolls Online: Elsweyr is momenteel te spelen pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Scalebreaker DLC en Dragonhold DLC die het verhaal verder uitbreiden, verschijnen later dit jaar.

Bron: Bethesda
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

2 juni 2019

Ontwikkelaar

ZeniMax Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord