The Elder Scrolls Online: Elsweyr

  • Ontwikkelaar ZeniMax Media
  • Eerste releasedatum 2 juni 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Bethesda toont nieuwe content The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Terwijl menig gamer wacht op een nieuwe Elder Scrolls, is er toch genoeg te doen in Tamriel. The Elder Scrolls Online gaat alweer een tijdje mee, maar Bethesda blijft de MMORPG voorzien van nieuwe content.

Tijdens het Season of the Dragon kunnen we nieuwe content verwachten in The Elder Scrolls Online: Elsweyr. Het verhaal van de nieuwste uitbreiding van de MMO gaat later dit jaar verder. In de trailer die Bethesda tijdens de presentatie heeft laten zien, kunnen we zien wat we zoal kunnen verwachten. Zo zien we dat een enorme draak neer is gedaald en hij dreigt alles plat te branden. Het is aan de helden om deze draak te stoppen en daarvoor krijgen we enkele nieuwe krachten voor tot onze beschikking. Zo zien we onder andere de nieuwe Necromancer class in actie, die een enorm skelet tot leven wekt om het op te nemen tegen de grote draak.

The Elder Scrolls Online: Elsweyr is momenteel te spelen pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Scalebreaker DLC en Dragonhold DLC die het verhaal verder uitbreiden, verschijnen later dit jaar.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?