The Elder Scrolls Online: Elsweyr

  • Ontwikkelaar ZeniMax Media
  • Eerste releasedatum 2 juni 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer The Elder Scrolls Online: Elsweyr toont land van Khajiit

Bethesda heeft een nieuwe trailer voor de nieuwste Elder Scrolls Online-uitbreiding vrijgegeven. Deze nieuwe trailer voor The Elder Scrolls Online: Elsweyr toont het land van de Khajiit.

The Elder Scrolls Online is inmiddels al bijna toe aan haar derde uitbreiding. In deze uitbreiding reizen we af naar Elsweyr, het land waar de Khajiit vandaan komen. Elsweyr is in rep en roer, daar het wordt aangevallen door draken, necromancers en ondoden. Uiteraard is het dan aan jou de taak om de Khajiit te helpen en Elsweyr te redden. In de trailer krijgen we een stukje van het achtergrondverhaal van Elsweyr te zien en zien we tevens hoe de omgeving eruitziet.

The Elder Scrolls Online is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding Elsweyr verschijnt 4 juni.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?