The Elder Scrolls Online: Elsweyr

  • Ontwikkelaar ZeniMax Media
  • Eerste releasedatum 2 juni 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Necromancer class getoond in Elder Scrolls Online: Elsweyr-trailer

Begin dit jaar werd de Elder Scrolls Online: Elsweyr aangekondigd door Bethesda. Nu de releasedatum steeds dichterbij komt krijgen we nog een trailer voorgeschoteld waarin de nieuwe Necromancer class wordt getoond.

In de Elder Scrolls Online: Elsweyr trailer maken we kennis met de Nercomancer class. De ontwikkelaar heeft in de trailer de nadruk gelegd op het duistere thema van de class. We krijgen in het kort te zien waartoe de Necromancer in staat is. Zo zien we hoe hij ondoden oproept en voor hem laat vechten.

Elder Scrolls Online: Elsweyr is vanaf 4 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Vanaf 20 mei krijgt een kleine groep spelers al toegang om te testen.

BRON Bethesda

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?