Trailer: Blasphemous krijgt gratis DLC The Stir of Dawn

Geplaatst: 20 juli 2020 20:33
Aangepast: 20 juli 2020 20:33
-

Blasphemous krijgt gratis DLC genaamd The Stir of Dawn. Deze uitbreiding komt naar de pc en consoles voor de 2D actie platformer.

De DLC voegt New Game+ toe en wat meer content in de verhaal modus van Blasphemous. Naast de nieuwe verhaallijnen zijn er ook nieuwe eindbazen, NPC's, vijanden en omgevingen toegevoegd. Er komen nieuwe mechanics naar de game in de vorm van executie moves en een counteraanval systeem. Spelers krijgen nu de mogelijkheid om via fast travel sneller door de map heen te reizen. Naast de nieuwe gameplay toevoegingen wordt ook de voiceacting geüpdatet.

Blasphemous is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. The Stir of Dawn is beschikbaar vanaf 4 augustus.

Bron: Team17
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blasphemous

Ontwikkelaar:

The Game Kitchen

Uitgever:

Team17

Release:

10 september 2019

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord