Trailer: Blasphemous krijgt gratis update als afsluiter

Geplaatst: 26 augustus 2021 20:50
-

Blasphemous is aanwezig tijdens de gamescom van 2021. De metroidvania krijgt een gratis update als afsluiter van het verhaal genaamd Wounds of Eventide.

Deze update werd geïntroduceerd middels een verfijnde animatie-trailer. We zien de protagonist van Blasphemous in diverse conflicten. De gevechten zijn bruut en vol met actie. Wounds of Eventide wordt de afsluiter van het verhaal in Blasphemous. Deze update wordt gratis te downloaden voor alle spelers. Daarnaast krijgen we een kleine verrassing te horen. Blasphemous II is in ontwikkeling en hoopt uit te komen in het jaar 2023. Bekijk hier de vorige gratis DLC van Blasphemous genaamd The Stir of Dawn.

Blasphemous: Wounds of Eventide verschijnt op 9 december. De metroidvania zelf is nu beschikbaar op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: gamescom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blasphemous

Ontwikkelaar:

The Game Kitchen

Uitgever:

Team17

Release:

10 september 2019

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord