Blasphemous

  • Ontwikkelaar The Game Kitchen
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score -

Trailer: Blasphemous krijgt gratis update als afsluiter

Blasphemous is aanwezig tijdens de gamescom van 2021. De metroidvania krijgt een gratis update als afsluiter van het verhaal genaamd Wounds of Eventide.

Deze update werd geïntroduceerd middels een verfijnde animatie-trailer. We zien de protagonist van Blasphemous in diverse conflicten. De gevechten zijn bruut en vol met actie. Wounds of Eventide wordt de afsluiter van het verhaal in Blasphemous. Deze update wordt gratis te downloaden voor alle spelers. Daarnaast krijgen we een kleine verrassing te horen. Blasphemous II is in ontwikkeling en hoopt uit te komen in het jaar 2023. Bekijk hier de vorige gratis DLC van Blasphemous genaamd The Stir of Dawn.

Blasphemous: Wounds of Eventide verschijnt op 9 december. De metroidvania zelf is nu beschikbaar op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON gamescom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?